Paine pufoasa

de nadina73 in Piine, 22 Feb 2010 | 7668 vizualizari

 

Este o paine minunata, merita sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 480 ml apa
  • 70ml ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar brun
  • 30 g drojdie proaspata
  • Pentru uns painea:
  • 1 lingura miere amestecata cu 2 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa:

Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.

Este o paine minunata, am sa pun niste poze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

23.02.2010, 00:02

multumesc mult pentru mesaje santeti niste dulci toate ,ma bucur ca am intrat in acest club minunat cu voi

mariac 1

04.04.2010, 20:05

foarte frumoasa

danis 1

06.04.2010, 21:43

ce bine arata si ce pufoasa e

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu cartofi